LOVEBYELLIS

Q/A

Q/ Har du ALLTID blogglust? Hur kan du få inspiration till så många inlägg per dag? Några tips du vill dela med dig av?

A/ En väldigt bra fråga faktiskt. Att blogga, fota och göra collage (till bloggen) tycker jag är otroligt roligt och för mig är det tid då jag får släppa skolarbete och annat stressigt. Ofta kan man ju känna sig stressad för man måste hinna blogga varje dag men jag planerar det väldigt bra så jag hinner allt jag behöver göra. Kan inte riktigt ge några tips förutom att planera, för mig handlar det inte om att ha blogglust för det har jag hela tiden det är mer tiden som det är mindre av. Kram!

Q/ Hej! Kan du visa upp hur pälsvästen är så fort du får hem den? Är nämligen intresserad av att köpa en likadan men är lite osäker på hur den sitter och hur materialet är, så hade varit schysst om du kunde göra en typ av recension av västen:)

A/ Hej! Självklart kan jag göra det, har du något speciellt du vill veta om den får du gärna kommentera det sen. Kram!

Q/ Hej! Vad tycker du är mest värt att köpa, mörk bruna eller gråa låga uggs? Har det mesta i vitt, svart och mörkbrunt och då vore det ju en självklarhet att välja mörkbruna uggs.. men kan man ha gråa uggs ändå fast man bär mycket mörkbrunt och guld? tycker dom gråa e såååå fina!

A/ Hej! Jag tycker absolut du kan köpa ett par gråa uggs. Men om du har mycket mörkbrunt och guld så skulle ju absolut mörkbruna uggs vara snyggt till. Men självklart passar brunt, guld och grått. Tycker precis som du att gråa är supersnygga jag har dock tvekat på dem då de lätt kan bli smutsiga. Hoppas du är nöjd med svaret! :)

Q/ Måste bara säga WOW vilken bra stil du har! Hittade din blogg idag och har suttit och bläddrat igenom din blogg nu ett bra tag. Har två frågor till dig som jag hoppas du kan besvara. Skulle verkligen vara jättesnällt! Hur är det att beställa kläder från Ebay med storlekar? Bör man ta sin vanliga storlek eller en storlek större som på Sheinside? Hur är det att shoppa på Sheinside? Ser att du köper mycket därifrån. Har varit väldigt sugen ett bra tag att beställa hem något då de har andra kläder än Gina Tricot, H&M, Bik bok osv. Men jag är väldigt osäker på kvalitén. Så hur är kvalitén egentligen? Går kläderna lätt sönder? 

A/ Tack snälla du!! Blir himla glad av att du hittat hit! På Ebay är då storlekarna små. I dem klädesplaggen jag beställt har jag köpt L i, så det är som på Sheinside. Innan jag började sammarbete med Sheinside beställde jag ett par gånger själv, det är ju en rätt lång leveranstid tyvärr men jag tycker ändå det är värt det om man hittat något man gillar. Jag har hört från både vänner och läsare som kommenterat att de inte vart nöjda då trådar hängt och felsydda kläder. Jag har aldrig varit med om det, varken när jag beställde själv innan sammarbetet och inte på senaste tid heller. Det ända som är jobbigt är storlekarna då jag två gånger haft plagg som varit för korta och tajta. Men jag beställer M-L beroende på plagg när det gäller Sheinside.

Q/ Hej! Skulle du kunna leta upp dessa boots fast billigare? Behöver inte vara just Timberland sålänge de är likadana :) http://shop.nordstrom.com/s/timberland-exeter-heights-platform-chelsea-boot-women/3884856

A/ Hej, vad tänker du för hemsida då? En svensk? Ska de vara äkta? Från Ebay?

Q/ Hej! Har lite problem med att hitta några snygga och bekväma julfest skor, och som är ett passligt pris.. jag ska ha en silver och svart ganska kort klänning! Varken högklackar eller ballerinor har jag hittat. Jag undrar om du kunde göra ett inlägg på skor som du kan tänka dej att skulle passa? :) Du har jätte bra blogg och du e sjukt fin! :)

A/ Hej! Jag skulle satsa på ett par svarta vardagsklackar eller ett par overknee boots kan vara väldigt snyggt! Låga eller höga boots funkar också. Ballerina kanske inte är så jätte passande till julfest, hehe! Men hoppas du fick lite inspiration!

 

SHOES

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Q/ Hej, har du någon gång köpt en kappa under kategorin Vinter på sheinside? Är tveksam om det är värt att beställa någon eftersom det verkar inte riktigt som att dom är så varma, utan mer som höstkappor...

A/ Hej! Nej tyvärr har jag inte det, men det finns några jackor där som skulle funka i vinter men resten kanske är mer för höstväder! Kram

Q/ Hej! Jag undrar om du har beställt saker från brandsinfashion. Tycker du att denna hemsidan är säker? Jag tänkte beställa en jacka därifrån drf undrar jag. Skulle bli glad om du kunde svarade på det. Och din blogg är bäst! Kram

A/ Hej! Det har jag gjort och det kändes säkert och seriöst. De skickade med DHL så jag kunde följa mitt paket hela vägen. Men jag googlade innan och såg även att folk skrivit dålig kritik mot dem. Tack snälla du!! Kram

Q/ Hejsan, skulle du kunna ge tips på snygga necessären från e Bay som är ca 20-25 cm? Ps. Älskar din blogg

A/ Hej! HÄR finns en necessär som är 23 cm, hoppas du gillar den! Tack snälla du! 

Till er som inte svarat på i det här inlägget, har kommenterat i det inlägget ni skrev i!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas