LOVEBYELLIS

Q/A

Q/ Åh vart är din lila klänning ifrån längst ner till vänster? supefiin!

A/ Den är köpt på missguided och du hittar den HÄR

Q/ Hej! Skulle vara så himla snällt om du berättar lite hur säker eBay är? Vad ska man kolla så att man inte blir lurad på något sätt? Har lite grejer jag vill klicka hem och skulle vara så tråkigt om jag inte får hem något av de. Du har en riktigt bra blogg! Massa bra tips och inspiration ;)

A/ Hej! Jag har skrivit ett inlägg tidigare hur man går tillväga när man ska handla på Ebay, den hittar du HÄR. Under kategorin "MITT EBAY" kan du även finna massor med svar som jag skrivit på frågor läsare ställt. Men på rak arm är det bra att använda sig av paypal, det kan du läsa mer om i guiden jag skrivit och sedan är det även bra att kolla säljarens omdömen! Hoppas det var till någon hjälp :-)

Q/ Hej! Din blogg är helt amazing! Love it! I vilket fall som helst, skulle så vela ha en Stella McCartney Falabella väska! Skulle du kunna tipsa om några prisvärda på ebay (de behöver inte nödvändigtvis vara äkta så länge de inte ser ut att vara gjorda i Turkiet typ haha). Stort tack i förhand!!

A/ Hej! Tack snälla du, blir så himla glad av att läsa det. Tyvärr har jag inte hittat några liknande väskor på Ebay, fått frågan tidigare. De har funnits några nästa identiska på Bubbleroom och Scorett. Kram!

Q/ Hej! Undrar hur kappan är i storleken ..?

A/ Min svarta kappa från H&M är normal i storleken. Jag har storlek 38 i både den vita och svarta!

Q/ Vart har du köpt lila Ralph Lauren tröjan?

A/ Den är köpt på blocket! 

Q/ Kan man hitta billiga ralph lauren klassiska cabel knit tröjor på ebay? jättefin blogg!!

A/ Hej! Ja det kan man, HÄR hittar du några. Tack snälla du! Kram

Q/ Hej! skulle du kunna tipsa en sida med snygga bootcut jeans?

A/ Hej! Jag tycker att Hollister har snygga bootcut jeans. Jag beställde mina från deras hemsida, rätt svårt med storlekarna och fick skicka tillbaka ett par först innan dessa kom som jag har nu. Men annars har JC snygga!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas