LOVEBYELLIS

Q/A

Q/ Intresserad! :D ska du sälja tunikan längst ner i mitten? :D

A/ Hej! Gud vad kul att du är intresserad, ja jag kommer sälja tunikan. Kram :)

Q/ Hej! Vad har du för storlek på http://www.ebay.com/itm/321455925143?_trksid=p2060778.m2749.l2648&var=510353452319&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT... Jag har alltid L på allt. Men är dom små i storlekarna? Hur är din i storleken?

A/ Hej! Jag har storlek L i min pälsvärt från Ebay. Den är liten i storleken, pälsvästen sitter som en S-M skulle jag säga. Om du vanligtvis har L skulle jag satsa på XL eller 2XL. Kramar! 

Q/ Kan du tipsa om marc jacobs skal till iPhone 5 på ebay? Hittar mest fel annonser och för dyra. Tack för en bra blogg!

MBMJ IPHONE 5

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Q/ Kan man få se en "outfit" bild på hela dig så att man kan se hur pälsvästen sitter på! :)?

A/ Ja absolut ska visa min gråa pälsväst från Ebay i en outfit, det kommer!

Q/ Hej! Undrar ifall du är intresserad av att sälja den lilla väskan? :) kontakta mig gärna på victoriaem@live.se! :)

A/ Hej! Tyvärr är jag inte intresserad av att sälja den, kramar :)

Q/ Hej! Är sugen på att beställa på eBay, men är hur ser det ut med tull kostaden och hur lång brukar leveranstiden vara? Frakten är gratis men om varorna skickas utanför EU så tillkommer tullkostnader väl? :) tacksam om du svarade! Din nya hårfärg blev jättefin förresten :)

A/ Hej! Jag har beställt otroligt mycket från Ebay men endast fått betala tull en gång, det var när jag beställt tre par skor som kostade 300 kronor ihop. Fick bara betala 100 kronor i tullavgift så det var liksom ingen fara! Jag har inte så stor koll på tullen men tror . Tack snälla du, kramar!

Q/ Vad kostade det när du gick till frisören? :)

A/ Det kostade 2000 kronor!

Q/ Hej! Jag undrar om du har beställt från tobi.com någon gång och vad du tyckte om kläderna? Stämmer det att det är fri frakt i Sverige? Jättefin blogg :)

A/ Hej! Jag har aldrig beställt från tobi.com faktiskt. Tycker de har otroligt fina kläder, det vet jag inte. Tack snälla du! Massor av kramar

Q/ Hejsan! Du kanske är trätt på Ebayfrågor men jag tänkte att jag frågar dig som kan! När du beställer från Ebay, får du då fram kollinummer mågonstans? Kan ej se order- eller kollinummer någonstans och funderar på om man måste mejla alla säljare... Tacksam för hjälp!

A/ Hej! Jag tror inte jag fått något kollinummer, jag ser iallafall när produkten levereras, om den paketerats och skickats! Om du känner att det skulle vara tryggt så tycker jag absolut du ska maila säljarna och fråga. Kram :)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas