LOVEBYELLIS

YESTERDAYS OUTFIT

Byxor - HÄR / Jacka - HÄR / Tröja - H&M / Väska - Scorett / Skor - Converse / Solglasögon - Ebay /Klocka - Daniel Wellington, HÄR / Halsband - Jane Koeing

Här ser ni gårdagens outfit! Älskar mina jazz pants från Nelly, dem är så bekväma och kan verkligen vara snyggt både till vardags och till fest. Länk till byxorna hittar ni här ovan. Fredag innebär ledighet för mig så jag hann med rätt mycket vilket alltid är skönt. Under eftermiddagen åkte jag med Lynn till Nacka en sväng. Fick med mig två saker som jag tänkt visa upp imorgon. Kvällen spenderades ute i Rönninge där det var match som gällde. Efter den hann jag med en sväng förbi Simon för att hänga lite. Idag har jag fått en hel del plugg gjort och även hunnit träna. Ikväll är jag barnvakt till sent inatt. Imorgon har jag mer plugg sen ska jag fixa inför min skiva som är på måndag. Hörs mer imorgon, kram!

Psst! Glöm inte att ni får 15 % rabatt på er beställning hos Daniel Wellington om ni uppger "ellis" i kassan. Erbjudandet gäller fram till 31 maj!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas