LOVEBYELLIS

EFTER STUDENTEN

 

101 DAGAR KVAR tills jag står där i min vita klänning och studentmössan på. OM jag längtar. Jag tror vi alla som idag går sista terminen på gymnasiet kan hålla med om den pirriga och förväntansfulla längtan och glädjen inför den dagen. Men något jag ser fram emot är även min studentskiva som kommer vara i April och mösspåtagningen som sker några dagar efter. 

Det kommer vara en otrolig lättnad men kommer även vara lite läskigt. Man har haft den här tryggheten genom alla dessa år, man vet att man ska gå till skolan varje dag och man har dem där läxorna att tampas med. Förresten, oj vilken lättnad det kommer vara. Att slippa ta med sig skolan/jobbet hem. För ja, jag kommer nog inte börja plugga direkt. Kommer söka, för säkerhetensskull ifall jag ångrar mig eller inte har något annat att göra. Men drömmen är att jobba, spara pengar men även plugga någon kurs eventuellt på distans. Men jag vet inte än. 

Något jag verkligen vill och har som mål är att resa under år 2016. Med killen! Vi vill till Maldiverna - någon av er som varit där? Ni som varit där får jättegärna kommentera vart i Maldiverna ni varit och lite hur det var. Annars funderar vi även på några månader i Asien och resa runt. För att det är så himla billigt och vackert! Det är två helt olika resor men resa vill vi båda två, tillsammans.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas