LOVEBYELLIS

HÃ…RSNACK

I oktober förra året så gick jag äntligen till frisören och gjorde en svag ombre. Hade velat det väldigt länge men var svårt att veta var jag skulle gå för att jag skulle bli nöjd. I Augusti var jag hos en frisör som gjorde helt tvärtemot det jag tänkt och jag blev otroligt ledsen, jag gick några månader med det men tillsist bestämde jag mig för att boka tid hos Michael och frisörerna i Skanstull här i Stockholm. En kompis till mig har gått där sedan en tid tillbaka och berättade hur bra dem var. Ångrar mig inte en sekund att jag gick dit då jag verkligen blev nöjd! Är dessutom så skönt att slippa slinga och bleka håret ständigt.. Men det är svårt det där med frisörer och jag är lite scard sedan liten då jag aldrig blev nöjd och frisören alltid klippte alldeles för mycket än jag bad om. Kan säga att det kommit många tårar efter en hel del frisörbesök. Har det hänt er?

En liten tråkig, men ändå rätt rolig och konstig sak som min frisör såg sist jag var där var att jag har en fläck/slinga mitt i min bena som inte har några pigment längre. Jag märkte det i november då jag helt plötsligt hade en blond fläck mitt på huvudet. Jag trodde bara färgen hade gått bort fortare där och ville därför tona bort det. Men min frisör berättade då att jag är en av få som har en sån "fläck" och hon hade bara träffat på en tidigare och det var hennes kompis. Hon berättade att man få en sån fläck om man till exempel har fått en fotboll på huvudet som liksom drar bort all pigment. Jag kan alltså ha haft den här fläcken väldigt länge då jag alltid varit blond, det var under hösten som jag märkte den efter att ha tonat botten. Lite lustigt och tråkigt då den dykt upp igen efter jag var där sist. Blir så ledsen då jag har en mörk botten och det ser liksom helt sjukt ut att jag har en blond fläck mitt på huvudet..!

Jag går runt och funderar kring hur jag vill ha mitt hår på studenten. Eventuellt göra det lite ljusare igen eller ha kvar det som det är. Känns dock för mörkt för att ha under sommaren och jag trivs bra som ljus. Jag kanske ska testa att ha en ljusare botten en jag har nu men fortsätta ha svag ombre. Jag får dra en funderare kring detta helt enkelt!

Bilder från mitt första besök hos Michael och frisörerna

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas