LOVEBYELLIS

JEANS

ginatricot

GINA TRICOT har fått in så mycket snygga jeans med slitningar. Nedan är bara några av dem! Outfiten ovan är ju en simpel outfit men som passar perfekt till ett par slitna jeans, enkel men ändå snygg! Jeansen från Gina Tricot är heller inte alls dyra och riktigt sköna, ägt några under åren. Jag äger ett par slitna ljusa jeans som är från Hollister som jag inskaffade mig under hösten, dem ser jag ser emot att börja använda mer under våren. 

Ett par slitna ljusa jeans, en basic t-shirt och ett par sneakers. Vad mer kan begära än vår och sommar så man kan börja gå klädd så? Drömmer mig bort ibland bland denna kyla genom att skapa outfits i huvudet på mig. Låter roligt men är sant! 

 Gina tricot jeans

1.HÄR 2.HÄR 3.HÄR 4.HÄR 5.HÄR

Alltså alla dessa bilder som jag hittat på weheartit.com, ren perfektion. Hur får man så snygga slitningar? Som jag testat att göra liknande hemma, men gått minst sagt dåligt. Gina tricots jeans har snygga slitningar, men ingen av dem kommer i närheten av sån klass som dessa jeans nedan. Inne på Gina Tricots webshop och i deras butiker finner ni också flera modeller och nyanser av boyfriend jeans vilket också är en stor trend. De två första bilderna i det här inlägget är en modell som finns!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas