LOVEBYELLIS

IN STOCK!

MBMJ iphone case - Ebay

ORDER HERE

Så många som har frågat mig om detta skal, om jag kan länka det bland annat. Skalet har väldigt länge varit slutsålt, eller rättare sagt jag har inte lyckats hitta någon säljare med en annons med dem. Men nu fann jag en! Jag äger sedan tidigare detta skal i silver, som ni ser på bilderna nedan. Det var faktiskt ett av mina första köp något år tillbaka. Jag har efter att ha slitit ut de första beställt ett nytt efter det. Det är ju så himla snyggt och stilrent!
Skalen kostar 67 kronor inklusive frakt, visst är det ett kap? Länk till skalen hittar ni genom att klicka på order here här ovanför.

OBS! Ett problem som jag har kommit på under tiden jag har använt skalet är att det stör 3G. Under någon månad förra sommaren när jag använde detta skal så var mitt 3G så segt. Jag kunde knappt surfa och jag vet inte hur många gånger jag köpte till extra surf. Trots detta så var de så segt, förutom när man var kopplad till WIFI. En dag testade jag och ta av skalet och mitt 3G blev som vanligt igen, har aldrig efter de behövt betala till extra surf, just eftersom jag har en sån bra surfpott redan. Så om ni känner igen det här och har skalet, testa och ta av det! Och till er som tänkt beställa så är detta bara en liten förvarning, ifall det sker er också.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas