LOVEBYELLIS

Q/A

Det var verkligen länge sen jag gjorde ett inlägg med svar på era frågor. Vet att ni uppskattar det, så i fortsättningen ska jag försöka att svara i kommentarsfältet och göra Q/A inlägg i mellan åt. 

 

Varför har du gått 4a år i gymnasiet? Är det något som du kan dela med dig av?

Absolut kan jag det, har skrivit om det tidigare. Hösten 2011 så började jag på en gymnasieskola med inriktning stylist, efter ett år där med betygen i handen så kände jag att det inte riktigt var min grej och att jag helt enkelt ville byta linje. Dessutom var det en väldigt lång resväg till skolan varje dag så jag förstod att jag aldrig skulle orka det två år till. Sagt och gjort när sommaren var över och nästa termin skulle påbörjas så klev jag in på ett gymnasium och i en klass med inriktning Sam Media. Jag fick då alltså gå om hela ettan - eftersom linjerna var helt olika och det skulle behövt kompletteras en hel del kurser. Så det är därför det blev fyra år istället för tre!

_____________________________________________

Var gör du alla collage och bilder, som den ovan?

Alla collage gör jag på Polyvore, ni hittar min sida HÄR!

_____________________________________________

Hej :) har du kvar din rosa Diabless klänning? Hade du såfall kunnat tänka dig sälja den? Har verkligen letar jättelänge efter en i den färgen.

Hej där! Ja jag har kvar den men vill tyvärr inte sälja den. Men jag vill däremot sälja min blåa som är oanvänd och har tagsen kvar. Om du är intresserad av den kan du maila mig på bellabalsvik.com. Kram!

_____________________________________________

Kan inte du ha en veckans blogg?

Superkul att du ger förslag på vad för slags inlägg du vill se! Tycker själv det är väldigt roligt att se bloggare tipsa & hylla andra bloggare - så varför inte. Kanonbra ide!

_____________________________________________

Vilken storlek har du i toppen och kjolen i ditt basic set från H&M?

I toppen har jag storlek L och kjolen storlek S!

_____________________________________________

Hur lång tid tar det innan du får dina beställningar från sheinside (från att du köpt dem)?

2-3 veckor skulle jag säga!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas