LOVEBYELLIS

BRACELET FROM SOUTH21 UF

Det här fina armbandet fick jag hem tidigare i veckan. Fick det hemskickat av ett UF-företag som South21 UF. UF-företaget är bildat av tre tjejer som går i Thorén Business School i Uppsala. Deras affärsidé är att sälja personliga kedjearmband, främst till småbarnsfamiljer som kan välja att gravera in någon av föräldrarnas nummer på brickan så att barnet ska kunna ha på sig armbandet på utflykter. Hur fint och bra är inte det?
Men de är även öppna för att sälja de som vill ha ett personligt kedjearmbamd och de får chansen till att bestämma helt och hållet vad som ska stå på ambandet. South21 UF har valt att ta ett socialt ansvar vilket innebär att de kommer att skänka 21% av deras vinst till gatubarnen i Nepal. (mer info:här.)

För att nå South21 UF kan ni maila dem på info@south21uf.com. Dit kan man maila för att berätta vilken storlek, vilket material man vill ha samt vad man vill att det ska stå. Man kan ha max 14 tecken. Det finns antingen äkta silver eller silver plätterad metall att välja mellan. Äkta silver kostar 329 kronor och silver plätterad metall 149 kronor.
Ni hittar dem på Instagram, där heter dem South21uf och även Facebook, där hittar ni dem under namnet South21 UF.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas