LOVEBYELLIS

LINGERIE FROM SHEIN

Black Spaghetti Straps Lace Lingerie - ORDER HERE       /     Black Cross Spaghetti Strap Lace Lingerie - ORDER HERE

I senaste leveransen från SheIn låg även dessa två bhar. Älskar dem! De är så snygga och ha under en blus. Redan hunnit använda den till höger flera gånger.
Dessa är ju bara ett måste i garderoben! Jag har storlek L i dem båda.

NEW IN FROM SHEIN

Fått hem ett stort paket från SheIn med massa fina kläder. Jag älskar ju alla dessa toppar med snörningen som ni ser på bland annat den första tröjan. Just den tröjan är faktiskt en av mina favoriter. Äger en grå likadan sedan tidigare och den är så skön. Stort tips! Rosa kanske inte är lika lätt att matcha och så men tycker den är himla fin ändå. Sen är jag så nöjd över den gråa jumpsuiten, behöver fler. Har en svart sedan innan som jag använder flitigt. Denna ser jag fram emot att använda. Jag som också älskar färgen grått!

Fick inte bara dessa med i paketet från SheIn. I paketet låg även två jättefina bh:ar som jag ska visa er senare i veckan. Ni vet en sån bh som är snygg och ha under blusar och tröjor? Redan hunnit använda en av dem som jag älskar.

I alla plagg nedan har jag storlek M-L. Storlekarna är lite mindre än vanligt, tycker jag. Namn och länkar till alla plagg hittar ni under respektive plagg.

Pink Hollow Out Neck Ribbed T-Shirt - ORDER HERE

Grey Sleeveless Faux Fur Vest - ORDER HERE

Brown Long Sleeve High Low Blouse - ORDER HERE

Army Green Long Sleeve Blouses - ORDER HERE

Grey Off the Shoulder Slim Jumpsuit - ORDER HERE

Pink V Neck Long Sleeve Lace Up Blouse - ORDER HERE

 

Ps. Visst är mina små mini kaktusar hur fina som helst? Är som sagt köpta på Ikea för 49 kronor för ett tre pack! 

EARRINGS FROM HAPPINESS BOUTIQUE

Princess Glam Statement Earrings - HERE      / /      The Golden One Stud Earrings In Rose Gold - HERE

H
ur fina är inte dessa örhängen jag fått hem från Happiness Boutique? Jag äger inte många festliga örhängen förutom de tidigare paren jag har från dem, som jag fick hem innan jul. Vill ni se det inlägget hittar ni det här. Varför jag valde örhängena i rose var eftersom jag nu är ägare av en Seiko som är i bic, både silver och rose. Tänkte därför att dessa örhängen matchar med klockan perfekt.
Happiness Boutique är en webshop i Berlin som har massor av fina smycken. Ni hittar direktlänkar till mina två par örhängen ovan men även fler fina smycken på deras hemsida här. Happiness boutique har även gratis frakt!

Psst! Uppger ni koden "ellis" i kassan får ni 10% rabatt på hela ert köp. Detta erbjudande gäller vid köp över 19 euro.

GIVEAWAY WINNER

Vinnaren av giveaway i samarbete med Shein är.. Emelie!
Grattis, SheIn kommer att maila dig så du får tillgång till ditt presentkort. Massor med kramar!

Upp