LOVEBYELLIS

BLI MUSIKKOMPIS DU OCKSÅ! (Sponsrat inlägg)

 

 

 

 Bli musikkompis du också!

Några av Sveriges största artister har redan blivit det - Sabina Ddumba, Little Jinder och Eva Dahlgren till exempel. Här kan du se Sabina Ddumbas magiska musikmöte med pianisten Naim Kassis från Syrien på hans asylboende i norra Sverige. Tillsammans framför de en avskalad, känslosam version av Sabinas ”Not too young” vilket lockade hela asylboendet att ta del av mötet. 

 

Genom att dela musikupplevelser med varandra kan vi skapa många stunder av gemenskap och samhörighet oavsett var man kommer ifrån eller tror på. Stunder som i slutändan bidrar till större tolerans och ökad förståelse. Musikkompis är ett samarbete mellan mobiloperatören 3 och den ideella organisationen Kompisbyrån. Musikkompis ger människor från olika kulturer möjligheten att mötas, människor som kanske annars inte hade träffats - och på så vis öka integrationen och stärka gemenskapen i samhället.  Det kan handla om allt från att spela instrument tillsammans, gå på konsert, sjunga ihop till att bara ta en fika och att prata musik. Läs mer på musikkompis.se.

 Personligen så älskar jag Sabina Ddumba, tycker hon är riktigt ball och dessutom gillar jag hennes röst. Tycker den här videon är så himla fin, just att man delar sitt musikintresse med andra människor från olika kulturer.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas