LOVEBYELLIS

NYTT JOBB / BACK ON TRACK

Hej på er fina ni! Varit två veckor utan inlägg här på bloggen men det är på grund utav att det just är mycket i mitt huvud. Precis just nu ligger jag hemma i sängen och är dessvärre sjuk. Inte världens bästa tajming då jag fått nytt jobb - eller jag har rättare sagt uppgraderat mig till butikschef i Klockmaster butiken!! Så himla himla roligt. Så den 14 april är jag butikschef för butiken jag jobbar i just nu. Fram tills dess ska nuvarande chef lära upp mig och då är det inte världens roligaste och vara hemma sjuk. Men jag är snart på benen igen. 
Utöver jobb så även en hel del annat hänt. Jag förlorade min älskade farmor. Hon blev 87 år och var hur frisk som helst och sedan blev hon väldigt väldigt sjuk och som tur hade hon endast 3-4 dagar hon var dålig innan hon gick bort. För er som inte vet var jag väldigt nära henne. Farmor var en väldigt klok och underbar kvinna som jag fick många goda råd av och dessutom otroligt fina minnen. Bland annat i somras när vi bilade ner till Göteborg tillsammans för att hälsa på massor av släktingar på Västkusten, som många av dem jag aldrig tidigare träffat. Är otroligt glad för att jag haft med henne så länge i mitt liv. Helgen innan hon gick bort var det 10 år sedan farfar gick bort. Hos dem trivdes jag väldigt bra hos och jag var hos farmor en gång i veckan iallafall. Åt middagar, fikade och snackade skit. 
Samma vecka som vi hade en väldigt fin minnesstund för farmor så var det även begravning för min styvmammas pappa. Så det var två begravningar på en vecka, inte roligt alls. 
I samma veva gjorde jag och min dåvarande kille även slut. Inget jag kommer gå in på djupet här i bloggen men vi är idag kompisar och har en väldigt bra relation, vilket jag är jätteglad över. 
Så det har helt enkelt varit och är mycket i min skalle just nu. Nu börjar även MC-säsongen dra igång och nästa vecka har jag min första körskolelektion. Svinkul!
Vill bara ha körkortet i min hand nu. Men det är en bit kvar på resan kan man väl säga. 
Nu ska jag försöka komma igång med bloggandet igen, älskar ju det! Ska bli frisk också så jag kan återgå till jobbet igen. Ha det fint! :-)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas