LOVEBYELLIS

Kategori: MITT EBAY

EBAY / FUR JACKETS

Fur jackets

1-3 Hot Women Real Fur Ostrich Feather Fur Coat Jacket winter Fashion Luxury Outwear. 333 kronor inklusive frakt. LÄNK(Contains adlink)
4-6 Women's Real Ostrich Fur Coat Jacket Trench Parka Overcoat Winter Luxury Outwear. 269 kronor inklusive frakt. LÄNK(Contains adlink)

Till hösten tycker jag det är så fint med pälsjackor! Jag diggar mina shaggy jackets men även fejk pälsjackor osm jag har hemma. Som jag skrivit förut har jag varit sugen på att beställa en jacka från pellobello. Tycker de är så fina! Hittade ett budget alternativ till dem jackorna från eBay, nämligen de första tre jackorna som 
ni ser ovan. Min favorit är nummer två, tycker den färgen är så fin och blir riktigt sugen på att klicka hem den. 333 kronor inklusive frakt ligger den modellen på. Sedan har vi de tre på nedersta raden, jag äger en liknande i svart från SheIn, jag gillar även den och såg att det fanns en liknande fast i grått från eBay, nummer fyra. Så snygg!
Så tips till er som är sugen på en pälsjacka, dessa sex pälsjackor hittar ni på eBay! Länk till alla hittar ni under collaget :-)

IPHONE CASE FROM EBAY

70 kronor - ORDER HERE (Contains adlink)

Hur fina är inte dessa skal? Love it! Tycker de rosa är så jäkla fint trots att jag rosa inte riktigt är min grej.  Den svarta är också väldigt snygg, tycker de blir så fint när de är matta och inte blanka. Och priset? Bara 70 kronor inklusive frakt!

MY FAV CLUTCHES

Älskar rent ut sagt mina två clutches jag har i svart och rött. Köpte dem för ett och ett halv år sedan från eBay. Har tipsat om de förut men till och från så är det inte många säljare som annonserar om dem. Nu när jag kikade hittade jag flera och dessutom i flera nya färger. Bland annat den vinröda nedan, hur fin är den inte? Tips!!
Priset för clutchen ligger på 332 kronor inklusive frakt.

332 kronor - ORDER HERE

Clutch från Ebay

 

EBAY-TIPS

Passport holder - eBay

10 kronor - LÄNK

Måste bara tipsa er om mitt passfodral som jag beställt från Ebay för något år sedan. Annonsen jag tipsar om har priset 10 kronor för passfodralet, vilket är hur bra pris som helst. Dessutom så är det inklusive frakt. Finns även i brunt!

MBMJ COIN PURSE

Tips till er som är ute efter en plånbok i mindre modell. Dessa två har jag använt flitigt sedan jag köpte min första, den lila, för något år sedan. Den kostar runt hundra lappen inklusive frakt och finns i ett gäng olika färger. Just denna modell av MBMJ coin purse har slutat säljas sedan år tillbaka och det är därför jag älskar eBay där man kan hitta dessa.

Marc By Marc Jacobs coin purse,102 kr inklusive frakt - LÄNK(Contains adlink)

 
 

EBAY-TIPS

EBAY WANTIES

Knähöga boots, 219 kronor inklusive frakt - HÄR

Grå mysig tröja. 133 kronor inklusive frakt -  HÄR 

Grå plånbok, 108 kronor inklusive frakt -  HÄR

Lite Ebay tips såhär en söndagseftermiddag! Denna gång tre stycken lite höstigare plagg. Har kikat på plånboken tidigare, tycker färgen är så fin och passar denna årstid. Samma sak gäller skorna och tröjan.
Happy shopping!

WANTED

FUR BALL

Är lite sugen på att beställa hem en "fur ball" som de kallas. Helst i färgen svart och jag tror även med silverdetaljer. Vill att den ska passa min Balenciaga först och främst då jag tror den blir snyggast med en sådan. Men ifall jag skulle vilja ha en till någon av mina Louis Vuitton väskor så kommer inte de bli så snyggt med silver. De har nämligen gulddetaljer. Hmm, blir att fundera lite!

JUST ORDERED

Just ordered - from eBay

Svart pälsväst, 335 kronor inklusive frakt. LÄNK.

Svart Kenzo Iphoneskal, 33 kronor inklusive frakt. LÄNK.

Här ser ni två saker jag la beställning på igårkväll. Båda är från Ebay! Älskar att man kan göra riktiga kap på Ebay, som bland annat den svarta pälsvästen. I butik här i Sverige ligger den på cirka 2000 kr och på Ebay kostar den 335 kr. Och det är exakt samma kvalite på dem. Jag ägde en grå innan från Ebay som jag bestämde mig för att sälja vidare då jag ville ha en svart istället. Så jag vet hur kvaliten är på pälsvästen. Sedan blev det även ett till likadant skal som jag har i grått och grönt redan, svart är basic och funkar alltid. Priset är ju så himla bra så kunde inte låta bli. Svart funkar alltid till hösten och vintern!


NAKED BRUSHES

67 kronor - ORDER HERE

Denna fina låda med ett gäng härliga sminkborstar fick jag hem förra veckan. Jag äger redan väldigt mycket sminkborstar men det som jag saknade var sminkborstar i en mindre modell som inte är lika långa som många är. Jag vill ha lite mindre just för att enkelt kunna ha dem i clutchen när man är ute. Dessa var verkligen super och man får de för ett grymt pris. 67 kronor inklusive frakt. Dessutom får man med en fin box till.

IPHONE CASE FROM EBAY

34 kronor - ORDER HER

Nu har jag fått hem mitt andra skal jag beställde från eBay. Älskar det! Tycker färgen är så snygg och matchar de mesta jag klär mig i. Priset är precis som de tidigare skalet i grått, endast 34 kronor inklusive frakt fick jag betala för det. Rena kapet!

ÖNSKEINLÄGG - EBAY

Make-up brushes from eBay
 
1. 12 pack med borstar, 65 kronor LÄNK
2. Foundation blender,  24 kronor LÄNK
3. 20 pack borstar i roseguld, 47 kronor LÄNK
4. 20 pack borstar, 40 kronor LÄNK
5. Rosa sminkborstar, 15 kronor LÄNK
 
Alla priser ovan är inklusive frakt. Frakten hittar ni under shipping i varje annons, det är alltså olika leveranstid beroende på annons.

En läsare önskade om tips på sminkborstar från eBay. Så här har ni fem bra tips på sminkborstar. Jag äger det första setet, dem penslarna är i en perfekt passform när man ska slänga ner dem i väskan en utekväll. Dem är i mindre modell och inte alls lika långa och stora som de vanliga. Det var därför jag beställde hem dem. De tar inte lika mycket plats i clutchen!

TRANSPARENT IPHONESKAL

Transparant Iphone skal

 

 

6 kronor - ORDER HERE

Måste bara tipsa er om det här skalet jag fick hem förra veckan. Den kostar 6 kronor inklusive frakt, alltså helt sjukt billigt. Och det är ett perfekt skal om man bara vill ha ett transparant men som skyddar Iphonen. Så tips!!

NEW IPHONE 6 CASE

33 kronor - ORDER HERE

Det här fina skalet fick jag hem igår. Det är beställt från Ebay och är i färgen vit/grå. Tycker det är så snyggt!
Efter att jag köpte min Iphone 6 så beställde jag tre stycken skal från Ebay, detta var det första som kom så även två andra är på g. Visar er såklart när de kommer.

ETT BÄTTRE EBAY-KÖP13 kronor - ORDER HERE

Måste bara tipsa er ännu en gång om detta rosa passfodral som jag fyndat på Ebay tidigare. Priset på det ligger bara på 13 kronor inklusive frakt så det är ett riktigt kap!

FUR VEST FROM EBAY


Denna populära pälväst tänkte jag tipsa er om! Den finns på Ebay för drygt 359 kronor inklusive frakt. Förra hösten köpte jag en grå från Ebay, som jag desvärre sålt vidare nu. Varför jag gjorde det är för att jag är intresserad av att köpa en svart istället, vilket jag tänkte göra nu till hösten istället! 
Länk till västen hittar ni under collaget nedan.

 
 
 
 
Fur vest

ORDER HERE

FUR BALL

Fur ball

Fur ball med guld HÄR

Fur ball med silver HÄR

Dessa nyckelringar med de runda pälsbollarna har blivit så populära. Både att ha som nyckelring och ha hängandes på väskorna. Sökte därför runt på Ebay för att hitta dessa för en billig slant till er som är intresserade av att inskaffa er en sådan! Dessa sex kostar 15 kronor styck, de finns i ett gäng fler färger. De finns i både silver och guld nyckelring. Ni hittar länk till dem här ovan. Happy shopping!

EBAY-TIPS

Untitled #405

1. Kenzo sweater, finns i olika färger. 338 kronor. HÄR.
2. Contouring kit, 59 kronor. HÄR.
3. Passport cover, 118 kronor. HÄR.
4. Termos, finns i tre färger. 101 kronor. HÄR.
5. Marc By Marc Jacobs necessär. 153 kronor. HÄR.

Jag la precis en större beställning från Ebay, närmare exakt sex stycken grejer. Ser verkligen fram emot tills dessa kommer! Det är bland annat Iphone skal då jag behöver till min nya sexa. Visar er såklart när allt kommer! När jag ändå klickade mig runt på Ebay så gjorde jag ett collage med lite tips på saker från Ebay. Länk till allt hittar ni här ovan.
Happy Shopping!

WANTED

Chanel Espandrilles - from ebay

 

 

Ni hittar de beige (HÄR) & de grå(HÄR) 

Är riktigt sugen på att beställa ett par nya espandrilles från eBay. Beställde mina beige jag äger för drygt ett år sedan och nu har de slitits under sommaren. Har använt dem rätt flitigt. Vill beställa ett par likadana eftersom dem är så pass snygga och matchar allt beige och brunt jag äger i min garderob. Men är även sugen på ett par gråa, dem som ni ser i collaget ovan. Blir att ta en funderare ifall jag ska beställa båda eller ett par. Vilka tycker ni är snyggast?

 

SENASTE KÖPEN PÅ EBAY

Kikade igenom mina senaste köp från Ebay. Har endast beställt två saker under detta år, ganska bra gjort av mig efter allt jag beställt därifrån. Har inte riktigt haft tid att klicka mig fram för att hitta nytt. Men det är kanske bara bra så jag inte spenderar så mycket. Men de två köp jag väl gjort är jag väldigt nöjd över. Speciellt den lilla plånboken, så fin är den! Använder den varje dag så den kommer definitivt till användning.

23 kronor - ORDER HERE

96 kronor - ORDER HERE

SILVER & BEIGE

Espadilles from Ebay

160 kronor - ORDER HERE

Klickade mig in på Ebay och hittade dessa espadrillos. Tyckte dem var så snygga i silver och beige! Riktigt snygga till ett par slitna jeans också. Priset ligger på 160 kronor inklusive frakt, länk hittar ni genom att klicka på "order here" här ovan.

IPAD COVER FROM EBAY

Ipad cover - ebay

ORDER HERE

Massor av ipad fodral i olika färger, tips till er som äger en ipad! Priset ligger dessutom på 54 kronor inklusive frakt. Länk till fodralen kommer ni till genom att klicka på "order here" ovan. 

LACE CROCHET BRA

Crochet lace bralet

ORDER HERE

Hur söta är inte dessa? Att priset dessutom bara ligger på 39 kronor inklusive frakt. Tips! Ni finner dem på Ebay :-)

MBMJ IPHONE CASE

MBMJ CASES - EBAY

1.HÄR / 2.HÄR / 3.HÄR / 4.HÄR / 5.HÄR / 6.HÄR

Här kommer ännu fler Marc By Marc Jacobs Iphone skal från Ebay. Har kommit upp fler modeller som inte varit tillgängliga så ta chansen nu när många finns inne. Tycker nummer två i den rosa färgen är väldigt fin. Happy shopping!

SOLGLASÖGON

Monki / Gina Tricot / Ebay

MARC JACOBS IPHONE CASE

Tips till er som äger en Iphone 6, här har ni ett snyggt skal från Marc By Marc Jacobs. Finns i flera olika färger och kostar cirka 118 kronor inklusive frakt. Som hittat! Så tips till er som har 6:an och behöver ett nytt skal. Slå till!